Zomer Spelen!

Zomer Spelen!

Welkom bij de Zomer Spelen van 2024!
Het aanbod voor deze zomer om én op vakantie te kunnen zonder dat je wat mist én lekker de hele zomer bezig te kunnen zijn met je hond.

Wat houdt het in?

Tijdens deze lessen gaan we bezig met het aanleren van trucjes! Dus even geen gehoorzaamheid-, volg- of blijfoefeningen. Tenzij dit natuurlijk onderdeel is van een goede uitvoering van het trucje. Voorbeelden zijn: ‘dood’, ‘rollen’, en ‘buigen’, maar we kunnen echt van alles doen. Geef dus eventueel aan, wat je zou willen leren!

Aanbod cursus

Hoe gaat het in zijn werk?

Je koopt een strippenkaart van 10 of 5 lessen. Je kan eventueel ook losse lessen boeken als je wilt. Deze gaat in vanaf 15 mei en je hebt t/m 28 augustus om deze kaarten op te maken. Vanaf september komen de kaarten te vervallen.

Je mag en kan gewoon instromen wanneer je wilt, maar er zal plek zijn voor maximaal 5 combinaties. Op deze manier kunnen jullie de hele zomer wel lekker samen wat blijven doen, zonder dat je lessen van een geplande cursus mist door je vakantie en ze dus kwijt bent!

Extra informatie

De Zomer Spel Lessen zijn op woensdagavond om 20:00 uur. Zo is het ook al mooi wat afgekoeld als we in de zomerperiode zitten.

De lessen gaan met behulp van clickertraining. Kennen jij en je hond dit (nog) niet? Maak je geen zorgen! Klik HIER voor algemene informatie over clickertraining. De intro video zal snel beschikbaar komen. Hiermee kan je alvast de beginselen leren over clickertraining en welke oefeningen je kan doen om je hond alvast voor te bereiden voor jullie eerste les!


Algemene informatie:
* Vanaf 15 mei
* € 20 / losse les
* € 90 / 5 lessen kaart
* € 160 / 10 lessen kaart
* 1 gratis clicker

Data:
* Vanaf woensdag 15 mei, 20:00 uur
* Lessen kaarten geldig t/m 28 augustus

Enthousiast? Mooi! Ik ook!

Schrijf je in!