Puber – de basis

Puber – de basis

En daar sta je dan als eigenaar… te zwaaien, te roepen, te smeken om een beetje aandacht. Geloof mij, je bent niet alleen!

Waar richten we ons op?

Tijdens deze cursus gaan we door waar we met de pups zijn geëindigd. We gaan de oefeningen herhalen, uitbreiden en meer uitdagender maken waar mogelijk is. Want dat puberbrein heeft nou eenmaal nog wel eens andere plannen. Uiteraard help ik jullie ook omgaan met de puberperikelen en leg ik jullie uit waar deze vandaan komen. Want hoe meer JIJ begrijpt wat er in dat koppie en dat lijf gebeurd, hoe gemakkelijker deze puberteit wordt.

Maar dat niet alleen!

Net als bij de pups, zullen we ook tijdens deze cursus de les afsluiten met een balans & coördinatie oefening. Dat opgroeiende lijf heeft namelijk nog steeds begeleiding nodig! Ze lijken vaak al een hele hond, maar door hun hormonen en een lichaam die van nature uit balans is door ongelijke groei, blijft het leven een hele klus!

Natuurlijk zullen we ook blijven werken aan o.a. :
* Wandelen aan een ontspannen lijn
* Hierkomen
* Contact

Wat bied ik jou als begeleider?

* Super kleine groepjes van maximaal 4 combinaties om de hoeveelheid afleiding zo laag mogelijk te houden, maar wel uitdaging te behouden.
* Kennis en begrip over het leven als puberhond.
* Ik zorg dat jullie (weer) gaan zien dat je hond heel veel goed doet!
* Hulp bij het ontwikkelen van het opzetten van oefeningen zodat jullie samen voor succes kunnen gaan.
* Een veilig plek op het veld, waar je ook even, zonder veroordeling, mag mopperen over je puber.
* Na elke les ontvang je (beknopte) uitleg van de besproken theorie en de oefeningen. Ook als je een keer niet kan, weet je toch wat er is besproken.

Algemene informatie:

* 8 lessen
* €150,-

Startdata:

* zondag 10 maart, 11 uur

Enthousiast? Mooi! Ik ook!