Puber – de basis

Puber – De basis

Pubers… Niet de leukste periode voor jullie, want ook voor de hond is deze periode simpelweg lastig. Hormonen gieren door z’n lijf, andere honden reageren ineens heel anders op hem en jij als eigenaar kan soms echt denken, zitten die oren verstopt ofzo? Wanneer de neus open gaat, lijken de oren ineens dicht te gaan zitten. En daar sta je dan als eigenaar… te zwaaien, te roepen, te smeken om een beetje aandacht. Geloof mij, je bent niet alleen!

Waar richten we ons op tijdens deze cursus?
Tijdens deze cursus gaan we door waar we met de pups zijn geëindigd. We gaan de oefeningen herhalen, uitbreiden en meer uitdagender maken waar mogelijk is. Want dat puberbrein heeft nou eenmaal nog wel eens andere plannen. Uiteraard help ik jullie ook omgaan met de puberperikelen en leg ik jullie uit waar deze vandaan komen. Want hoe meer JIJ begrijpt wat er in dat koppie en dat lijf gebeurd, hoe gemakkelijker deze puberteit wordt.

De ‘echte’ clickertraining start vanaf hier!
Tijdens deze cursus gaan we van start met de clikcertraining. Jullie krijgen van mij een clicker en de eerste les ga ik jullie uitleggen hoe dit allemaal in zijn werk gaat, waar je alles laat en hoe je oefeningen opbouwt. Vanaf daar gaat het nieuwe trainingsavontuur beginnen!

Wil je eerst meer weten over clickertraining? Klik HIER.

clicker

Specifieke speerpunten
Die pubers hebben het maar zwaar. Daarom is de basis blijven herhalen erg belangrijk. De volgende basisonderwerpen zullen herhaaldelijk terugkomen tijdens deze cursus.

  • Hierkomen (ook wel Re-call genoemd)
  • Wandelen aan een ontspannen lijn/naast wandelen
  • Contact met elkaar

Verder hebben jullie ook een hand in de cursus als jullie daar behoefte aan hebben. Is er iets specifieks in jullie leven waar op wilt trainen? Leg het voor in de groep! Jullie zijn vast niet de enige. Zo leren we allemaal ook van elkaar, kunnen we het verschil zien tussen de verschillende honden.

Wat ik jullie bied:

  • Kleine groep van maximaal 4 combinaties
  • Oefeningen op maat voor pubers
  • Jullie bewust maken van wat je hond allemaal goed doet
  • Tools voor het omgaan met je puber in het ‘echte leven’


Algemeen:

  • 8 lessen van ca. 45 min
  • €150,-

Eerstvolgende cursussen:
– Zondag 16 april, 11:00 uur (opgeven niet meer mogelijk)

Voor opgeven of meer informatie, neem gerust contact met me op via mail of app (telefonisch ben ik vrij lastig te bereiken, maar app me gerust een (terug)belverzoek!)