Privé Begeleiding

Privé Begeleiding

Heb jij een hond, of ben jij een persoon die niet goed fungeert in een groep? Of dit nou ligt aan een uitdaging die je hond heeft, omdat jij je niet op je gemak voelt met andere mensen om je heen, of wat voor reden dan ook, ook dan kan je bij mij terecht. Uiteraard kan het ook zijn dat je gewoon alle aandacht wil focussen op jou en je hond, is er heel specifiek gedrag waar je aan wilt werken of wat je anders zou willen zien. Allemaal goede redenen om te kiezen voor privé begeleiding.

Waarvoor privé begeleiding
Wil jij iets heel specifieks doen met je hond? Aan heel specifiek (ongewenst) gedrag werken? Of het nou gaat om het aanleren van trucjes, het beter om leren gaan met de wereld om zich heen of dat je gewoon al je vragen wil kunnen afvuren over het hoe en waarom van je hond, (bijna) alles kan en mag!

Hond om ton

Hoe gaat het in zijn werk
Nadat we een telefonische afspraak hebben gemaakt waarin we bespreken hoe en wat je behoefte is, gaan we een les inplannen. Of dit op mijn trainingslocatie is of bij jou thuis, is natuurlijk situatie afhankelijk.
Heb je nog niet eerder bij mij les gehad? Dan is de eerste les altijd een intake. Hierbij leren we elkaar even kennen en kunnen we aanvoelen of we een klik hebben. Deze afspraak duurt ongeveer 1 uur. Alle afspraken na een intake zullen ongeveer 30 minuten beslaan. Dit voor de concentratie en informatie opname van zowel jou als je hond.

Wanneer
Dat is het mooie aan privé: wanneer het ons beide uitkomt! We kunnen meerdere afspraken achter elkaar plannen, maar ook per week of twee weken bekijken wat het beste uitkomt.


Kosten Overzicht

WatInhoudKosten
Intake60 minuten, kennismaking en bespreking wensen€60,-
Standaard afspraak30 minuten€30,-
Starters pakketIntake + 4 standaard afspraken€150,-
Vervolg pakket5 standaard afspraken€120,-
ReiskostenGerekend vanaf het trainingsveld, tot 10km gratis€0,35/km

Waar je ook mee zit of wat je ook wilt doen… Ik help jullie graag!