Privé Begeleiding

Privé Begeleiding

Tijdens een afspraak voor privé begeleiding zijn alleen jij en je hond en ik aanwezig waarbij de focus dus helemaal op jullie ligt.

Waarvoor privé begeleiding
Is er specifiek (ongewenst) gedrag waar jullie wel wat hulp bij kunnen gebruiken? Of vindt jouw hond (of jij?) het lastig om zich te concentreren in een groep? Dan is een keer privé afspreken op het veld of bij jullie thuis geschikt voor jullie! We bespreken dan jouw wensen, jullie uitdagingen of gaan we lekker ontspannen wat leuks doen. Kortom, er is van alles mogelijk!

Prive begeleiding contact en focus

Hoe gaat het in zijn werk
Nadat we een telefonische afspraak hebben gemaakt waarin we bespreken hoe en wat je behoefte is, gaan we een les inplannen. Dit kan op mijn trainingsveld, maar natuurlijk ook gewoon bij jullie thuis! Dus heb je geen auto ter beschikking, of heeft je hond veel moeite met nieuwe plekken? Dan kom ik gewoon naar jullie!

De eerste les is een intake. Tijdens deze intake gaan we niet alleen het probleem en/of de wensen bespreken, maar gaan we ook elkaar leren kennen en kijken we of we een klik hebben. Voor mij is dat namelijk net zo belangrijk als voor jullie. Deze afspraak duurt langer dan een standaar afspraak, nameli ongeveer 1 uur. Alle afspraken welke hierop volgen zullen ongeveer 30 minuten duren. Dit voor een goede opname van de informatie van zowel jou als voor de hond.

Trainingsmethode
Over het algemeen gebruik ik dus de clickermethode voor het aanleren van gewenst gedrag. Wil je eerst meer leren over deze methode? Klik dan hier. Ben je nieuwsgierig of dit ook wat voor jullie is? Plan dan een proefles bij me in! Tijdens deze les bespreken we de theorie, maar gaan we natuurlijk ook lekker praktisch aan de gang. Hoe hou je de clicker vast, waar is je voer, hoe zet je een sessie op, etc. Natuurlijk ben je niet verplicht om met de clicker te gaan werken, maar in veel gevallen zullen we wél de methode gebruiken.

Wanneer?
Dat is het mooie aan privé: wanneer het ons beide uitkomt! We kunnen meerdere afspraken achter elkaar plannen, maar ook per week of twee weken bekijken wat het beste uitkomt.


Kosten Overzicht

WatInhoudKosten
Intake60 minuten, kennismaking en bespreking wensen€60,-
Standaard afspraak30 minuten€30,-
Starters pakketIntake + 4 standaard afspraken€150,-
Vervolg pakket5 standaard afspraken€120,-
Proefles clicker45 minuten€30,-
ReiskostenGerekend vanaf het trainingsveld, tot 10km gratis€0,35/km

Waar je ook mee zit of wat je ook wilt doen… Ik help jullie graag!

Opgeven?
Mail naar info@devrolijke4voeter.nl